Julegaver

julegaver

Alle barna (0-18år) som kommer på alternativ jul får julepresanger av julenissen. Vi setter stor pris på donasjoner av gaver, men vi må ha noen retningslinjer. Vi trenger presanger for alle aldre, erfaringsmessig er det tenåringene vi har mest problemer med å få gaver til.

Gavene som doneres må være ny og uåpnet, innpakket og komme med en beskrivelse av gaven. Beskrivelsen må inneholde hva gaven er, hvor mye den kostet og aldersgruppe.

Et unntak til at gaven må være ny er brukte barnebøker og filmer, det tar vi gjerne i mot og lar barna selv få velge ut en de har lyst på.

Leketøysbutikken på Kleppestø senter, Ringo Pluss, organisert innsamling av gaver for oss, og det er vi veldig takknemlige for! De gir 20% avslag på presanger kjøpt der til oss. De samler også inn gaver som ikke er kjøpt der.

Kontakt oss direkte slik at vi kan avtale levering av gaver, lever på lekebutikken på Kleppestø eller lever på frivilligsentralen i kjelleren på rådhuset (åpen på dagtid), merket med «Til Alternativ Jul Askøy».