Julegaver

julegaver

Alle barna (0-18år) som kommer på alternativ jul får en julepresang av julenissen. Vi setter stor pris på donasjoner av gaver. Vi trenger presanger for alle aldre, erfaringsmessig er det tenåringene vi har mest problemer med få gaver til.

Vi ønsker nye gjenstander, før har vi tatt i mot brukte ting, men det har vist seg å ta så mye tid å gå gjennom dette at vi ikke har kapasitet til det lengre. Et unntak er brukte barnebøker og filmer, det tar vi gjerne i mot, og lar barna selv få velge ut en de har lyst på.

I år har leketøysbutikken på Kleppestø senter, Ringo Pluss, organisert innsamling av gaver for oss, og det er vi veldig takknemlige for! De gir 20% avslag på presanger kjøpt der til oss. De samler også inn gaver som ikke er kjøpt der.

Kontakt oss direkte slik at vi kan avtale levering av gaver, lever på lekebutikken på Kleppestø eller lever på frivilligsentralen i kjelleren på rådhuset (åpen på dagtid), merket med «Til Alternativ Jul Askøy» og tiltenkt alder og kjønn på den som skal få presangen.